ДИЗАЈН
Креатива и припрема

Креирање на креативни решенија за вашите корпоративни и промотивни материјали. Ние се трудиме да ве претставиме соодветно пред вашиот аудиториум.

ПЕЧАТЕЊЕ
Корпоративни + промо материјали

Широка палета на изработка на промотивни и корпоративни материјали. Нудиме офсет и дигитален печат за изработка. Секако, офсет е погоден за поголеми количини на печатење.

ДОСТАВА
Брза испорака до дадена локација

Вршиме брза испорака до секоја дадена локација од ваша страна. Нашите печатени материјали можете да ги порачате без оглед на вашата локација низ цела Македонија.

ЗА НАС

Печатницата График Мак принт од Скопје е основана 2002 година со скромна инвестиција и кадровски и материјални ресурси. Во тој период примарната дејност на печатницата беше сито техника на печатење, меѓутоа потребата од печатење на материјали кои би се печателе на офсет графички машини секојдневно стануваше се поголема и по потребна. Затоа во 2003 година ја набавивме првата машина за печатење од германско производство со висок квалитет на печат.

ПРОИЗВОДИ.
ОФСЕТ ПЕЧАТЕЊЕ

Погодно за печатење на средни и големи тиражи.

Нашата примарна дејност е офсет печатењето кое е погодно за изработка на секаков тип корпоративен и промотивен материјал во поголем тираж. Квалитетот на печатот е идеален. Постои можност за печатење на златна и сребрена боја. Секако, нудиме можност за печатење со пантон бои.

Погледнете дел од нашите услуги и пронајдете го она што ви е потребно.

• визит карти                                • книги
• флаери                                         • коверти
• каталози                                      • календари
• постери                                        • налепници
• папки                                            • декларации
• меморандуми                             • упатства
• испратници                                • хартиени кеси
• тефтери                                        • покани и др.

Дизајн
идеа и креација

Нудиме можност со вашата идеја и нашата креативност да создадеме производ кој ќе одговара на потребите на вашата компанија и ќе биде препознатлив по својот оригинален лик.

Дигитално печатење
од 1 парче до поголеми количини

Одличен избор за изработка на помали количини на печатени материјали во различни формати. Задржуваме висок квалитет на изработка, без разлика на тиражот кој би се печател.

Офсет печатење
професионална изработка

Нашата примарна дејност е офсет печатењето кое е погодно за изработка на секаков тип корпоративен и промотивен материјал во поголем тираж. Квалитетот на печатот е идеален.

Доработка
добијте врвен квалитет

Сечење, штанци, пластификат, превиткување и перфорирање се дел од финесите кои се доработуваат во финалниот сегмент. Бидете оригинални и со одличен квалитет.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ.

Побарајте понуда, совет. Искористете ја брзата контакт форма.

Печатницата График Мак принт од Скопје е основана 2002 година со скромна инвестиција и кадровски и материјални ресурси. Во тој период примарната дејност на печатницата беше сито техника на печатење, меѓутоа потребата од печатење на материјали кои би се печателе на офсет графички машини секојдневно стануваше се поголема и по потребна. Затоа во 2003 година ја набавивме првата машина за печатење од германско производство со висок квалитет на печат.

Денес печатницата График Мак принт е компанија која е спремна да одговори на голем дел од потребите на било која фирма или компанија која има потреба од печатење на материјали. Секогаш се трудиме да дадеме фер и коректни цени, професионален пристап кон работата, висок квалитет на печатените материјали и брза и навремена испорака.

Вистинско задоволство ќе ни биде доколку Вашата идеја ја отпечатиме на хартија.

Со почит,

График Мак принт

ул. Ѓорче Петров бр.25 1000 Скопје, Р. Македонија

Email: pecatnica@gmail.com

Phone:+389 2 20 37 800 | +389 71 355 484

*

*